Issue Details (XML | Word | Printable)

Key: FDT-2430
Type: Bug Bug
Status: Closed Closed
Resolution: Fixed
Priority: Major Major
Assignee: FDT Team
Reporter: Panel
Votes: 0
Watchers: 0
Operations

If you were logged in you would be able to see more operations.
FDT

SWC library is not refreashing when swc file of the same name is copied to libs folder

Created: 15/Nov/11 11:57 AM   Updated: 22/Jun/12 07:01 PM
Component/s: None
Affects Version/s: FDT 4.5.3
Fix Version/s: FDT 5.5
Security Level: public

Time Tracking:
Not Specified

File Attachments: 1. File 01.mov (5,55 MB)
2. File 02.mov (1,60 MB)
3. File swc_duplicating.mov (1,60 MB)


Review Type: Review by Product Owner


 Description  « Hide
When you delete SWC file from project and copy new swc file (with the same name) or simply repleace existing swc file FDT won't see the change and will point to old swf file classes.

 All   Comments   Work Log   Change History      Sort Order: Ascending order - Click to sort in descending order
Panel added a comment - 15/Nov/11 12:07 PM
My issue is similar to but I am referring to copying swc files inside eclipse (between two projects) .
http://bugs.powerflasher.com/jira/browse/FDT-870

BTW 'Refresh automatically' option in Workpace is enabled.


Alan K (Deprecated) added a comment - 29/Feb/12 05:59 PM
Should it be happening here? I can't reproduce this.

Alan K (Deprecated) added a comment - 29/Feb/12 06:02 PM
I'm going to close this ticket, Panel, you can still comment here if it still happens for you.

Alan K (Deprecated) added a comment - 29/Feb/12 06:03 PM
Please comment if it continues.

Alan K (Deprecated) added a comment - 29/Feb/12 06:30 PM
More examples

Panel added a comment - 29/Feb/12 09:52 PM
From 5.0 I had no problem with swc refreashing, so it looks it ok